AcasăNewsPonta, despre demiterea lui Grajdan: "Actiunea directorului ISC a fost personala. Nu...

Ponta, despre demiterea lui Grajdan: „Actiunea directorului ISC a fost personala. Nu am de ce sa ma scuz”

Victor Ponta

Premierul Ponta a declarat ca l-a demis de Constantin Adrian Grajdan de la conducerea Inspectoratului de Stat in Constructii (ICS) dupa ce a considerat ca seful ICS si-a „incalcat atributiile” si a actionat in nume personal.

Victor Ponta

La scurt timp dupa ce europarlamentarul PDL Monica Macovei i-a cerut demisia, pe motiv ca ar fi creat „o schema cu premeditare pentru a scapa USL-istii de raspundere penala” si ca „situatia de la ISC nu este intamplatoare (…) scopul este de a-l scapa pe Adrian Nastase si probabil pe altii si de a obstructiona justitia”, premierul Ponta a declarat ca a decis sa-l demita pe Grajdan de la conducerea Inspectoratului dupa ce acesta ” si-a incalcat atributiile”.

„Actiunea celui care a fost director general la ISC a fost personala, pentru care am considerat normal sa il demit imediat din functie. Nu am de ce sa ma scuz de ceva de care m-a acuzat cineva normal, de bun simt. Domnul respectiv, din punctul meu de vedere si-a incalcat atributiile, motiv pentru care l-am eliberat din functie si am inteles ca este cercetat”, a declarat Ponta, vineri, intr-o conferinta de presa.

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger