AcasăNewsPonta, despre boicotarea referendumului: PDL actioneaza neconstitutional si infractional. Basescu e un...

Ponta, despre boicotarea referendumului: PDL actioneaza neconstitutional si infractional. Basescu e un las, un mincinos

Premierul Ponta considera ca decizia PDL de a boicota referendumul din 29 iulie este „neconstitutionala” si „infractionala”, iar pe presedintele suspendat l-a numit „las”, „iresponsabil” si „mincinos”.

Decizia PDL-ului si a lui Traian Basescu de a boicota referendumul privind demiterea presedintelui este „neconstitutionala”.  „Impiedicarea prin orice mijloace a liberului exercitiu a dreptului de a participa la referendum se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi. PDL si Traian Basescu actioneaza neconstitutional si infractional, in acest moment, pe aceasta boicotare a democratiei si a dreptului romanilor de a-l sanctiona pe Traian Basescu va primi replica pe masura”, a declarat Victor Ponta.

Premierul considera ca „legenda lui «Basescu cel curajos» a ajuns la final”. „Nu pot decat sa salut faptul ca legenda lui «Basescu cel curajos, care merge in fata poporului» a ajuns astazi la final. Basescu este un las, un mincinos si -ca sa citez din decizia Curtii Constitutionale care spune ca este un act de responsabilitate participarea la vot- un iresponsabil care a distrus Romania in acesti ultimi opt ani”, a mai sustinut Ponta.

217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger