AcasăNewsPonta despre Basescu: A mai fost un presedinte, in 1989, care refuza...

Ponta despre Basescu: A mai fost un presedinte, in 1989, care refuza sa lase puterea

Premierul Romaniei s-a aratat indignat de faptul ca presedintele nu doreste sa cedeze puterea, sabotandu-i de fiecare data pe oamenii USL-ului.

Victor Ponta l-a atacat, marti seara, dur pe Presedintele Traian basescu, spunand despre acesta ca refuza sa puterea unei alte forte politice care a obtinut majoritatea voturilor populatiei, incercand mereu sa ii saboteze pe oamenii USL-ului.

„Presedintele ne saboteaza tot timpul cu oameni pusi in diferite locuri. El nu va ceda puterea indiferent de ce zice poporul. A mai fost un presedinte care, in 1989, refuza sa lase puterea”, a declarat Victor Ponta, citat de Antena 3.

Cu toate acestea, primul ministru a adaugat ca, desi in timpul discutiei purtate cu Traian Basescu, luni, inaintea sedintei CSAT, nu a reusit sa il convinga pe acesta sa il lase pe el sa mearga la Bruxelles, nu renunta la ideea reprezentarii Romaniei la Consiliul European, ce va avea loc pe 28 – 29 iunie.

„Ramane sa stabilim, inclusiv joi. Pozitiile noastre pe crestere economica si creare de locuri de munca le stiti, trebuie doar sa vedem in ce masura reflectarea lor in Romania va fi consistenta”, a spus acesta.

Persoana care va reprezenta Romania la CE ar putea fi decisa, miercuri, de catre membrii Curtii Constitutionale, acestia urmand sa raspunda sesizarii depuse de presedintele tarii referitor la reprezentarea Romaniei pe plan international.

author avatar
Ionut Zgimbau
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger