AcasăNewsPonta, despre anuntata motiune de cenzura: daca vin sa ne spuna gluma...

Ponta, despre anuntata motiune de cenzura: daca vin sa ne spuna gluma aia lautareasca – o sa vina guvernul Orban – nu o sustinem

Chiar daca s-a vehiculat ca motiunea de cenzura la adresa Guvernului ar urma sa fie depusa saptamana ce vine, la nivelul Opozitiei nu ar fi existat inca discutii, despre o eventuala sustinere a unui astfel de demers din partea partidului lui Ponta, care are 16 reprezentanti in actualul Legislativ.

Liderul Pro Romania a anuntat in aceasta ultima zi a saptamanii ca nu au existat discutii nici cu USR si nici cu Ludovic Orban, liderul PNL. „N-avem nicio negociere pentru motiune de cenzura. Cu noi n-au discutat (…) nu ne-au zis absolut nimic, treaba lor, sa faca ce vor. Repet, nu stiu despre ce e vorba, din moment ce nu mi-a zis nimeni nimic, n-am cum sa sustin ceva ce nu cunosc”, a sustinut Victor Ponta.

Fara sa se fereasca sa admita ca un astfel de demers nu are foarte multe sanse sa dea joc actualul Executiv, fostul premier a pus accent pe un aspect esential in cazul unei motiuni de cenzura – alternativa la conducerea Guvernului. „Noi suntem deja convinsi ca trebuie sa schimbam Guvernul Dancila, dar vrem sa stim ce se pune in loc. Si daca vin sa ne spuna gluma aia lautareasca – ca o sa vina guvernul Orban – nu o sustinem, dar deocamdata n-a vorbit nimeni cu noi, nu le trebuie 16 voturi (…) e clar ca n-o fac serios, ca sa fiu sincer”, a conchis Ponta, intr-o conferinta sustinuta la sediul partidului.

380 afisari

2 COMENTARII

  1. mai domnule Ponta, sper sa ai multa minte cum ai avut si pana acum si sa te impaci cu PSD. Nu poti sa fii de partea liberalilor, sau usr-istilor, nu-i adu pe oamenii la guvernare ca nu sunt pregatiti. fii intelept, pSD-ul a luat 60 % la alegerile trecute datorita masurilor luate de dvs.

  2. De la unul ca Dragnea nu te poti astepta nici la buna crestere nici la bun simt nici macar la o farama de patriotism. Dragnea este o papusa manevrata de papusari externi pus numai sa incurce lucrurile, e limpede, e simplu, e logic. Opozitiei trebuie sa ii vina mintea de pe urma sa il dea jos pe el si pe guvernul lui de marionete incompetente.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger