AcasăNewsPonta: Desi ne paste un razboi, vestea buna e ca vor fi...

Ponta: Desi ne paste un razboi, vestea buna e ca vor fi comenzi!

Situatia din Ucraina, „care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani”, le-a spus premierul Victor Ponta reprezentantilor Fabricii de Avioane din Craiova, acolo unde a efectuat sambata o vizita.

Premierul Victor Ponta le-a spus reprezentantilor Fabricii de Avioane din Craiova ca, „desi ne paste un razboi”, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi.

„Vreau sa fim cat de bine pregatiti se poate pentru toate provocarile de la granita de rasarit, vreau ca Romania sa fie pregatita alaturi de aliatii NATO sa asigure cu responsabilitate siguranta viitorului Romaniei si in acelasi timp vreau ca in urmatorul CSAT sa pregatim, si din partea guvernamentala, si din partea celorlalte institutii ale statului, o analiza si o strategie referitoare la modalitatea prin care putem sa protejam identitatea si drumul european al Republicii Moldova”, a declarat Victor Ponta, citat de b1.ro.

Premierul a subliniat ca situatia din Ucraina, „care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani”.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger