AcasăNewsPonta: Delegatia FMI, CE si BM vine in Romania dupa referendum

Ponta: Delegatia FMI, CE si BM vine in Romania dupa referendum

Premierul Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii de presa, ca delegatia Fondului Monetar International (FMI), Comisiei Europene (CE) si a Bancii Mondiale (BM) va veni in Romania in saptamana dupa referendumul din 29 iulie.

„Delegatia CE, FMI, BM se va afla in Romania in saptamana imediat urmatoare referendumului. In aceasta perioada, insa, si Ministerul si secretarii de stat au informat partenerii nostri despre stadiul indeplinirii masurilor si despre masurile pe care azi le prezentam”, a declarat Ponta.

Totodata, premierul a declarat ca in cele doua luni de guvernare s-a incercat si reusit indeplinirea obligatiilor catre FMI. „Am incercat prin masurile luate sa asiguram si sa implementam toate obligatiile pe care Romania si le-a asumat fata de CE, FMI, BM, si pe care le-a respectat si sa luam masuri de crestere econonomica si creare de locuri de munca”, a declarat Ponta despre masurile luate de Executivul condus de el in primele 60 de zile de guvernare.

Initial delegatia FMI, BM si CE ar fi trebuit sa vina in Romania pe 24 iulie. „Dansii nu vor sa fie, intr-un fel sau altul implicati in campania electorala”, a mai precizat premierul Ponta in cadrul declaratiei de presa.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger