AcasăNewsPonta: Dăncilă nu știe să scrie fără greșeli, noroc de consilier

Ponta: Dăncilă nu știe să scrie fără greșeli, noroc de consilier

Victor Ponta îi dă o nouă replică Vioricăi Dăncilă, după ce premierul l-a acuzat că are un stil duplicitar și mincinos.

Foto Twitter

„Nu doresc și nu cred că ar fi înțelept să răspund jignirilor și atacurilor personale la adresa mea postate pe pagină de Facebook a Doamnei Dancila (presupun că au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier – că erau fără greșeli de ortografie).

De altfel toate cele spuse despre mine și despre ProRomânia sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea și Codrin – nimic nou, nimic serios.

Eu respect și lupt pentru valorile social democrației moderne (adică exact ce a distrus conducerea PSD în ultimii ani) / mă simt atașat de „poporul pesedist” și le sunt recunoscător celor peste 5 milioane de români care m-au votat în 2014 / cred că lăcomia, aroganță, impostura, lipsa de cultură și de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezintă o rușine și un dezastru pentru oamenii de centru stânga / cu ProRomânia tocmai încercăm să îi reprezentăm pe acești oameni dezamăgiți și dezgustați de ceea ce văd!

Am primit doar jigniri de la Doamna Dancila și baronii care o ‘păpușesc’! Sunt sigur însă că oamenii m-au auzit și îmi dau dreptate!”, scrie Ponta pe Facebook.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană