AcasăNewsPonta dă sfaturi à la Băsescu înspre PSD, fostul său partid: „Să...

Ponta dă sfaturi à la Băsescu înspre PSD, fostul său partid: „Să guvernați bine”! (VIDEO)

Liderul Pro România, fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta, le transmite social-democraţilor că acum este cazul „să se apuce să guverneze bine chiar de mâine, pentru că altfel e jale şi pentru ei şi pentru noi toţi”.

Sursa foto: Facebook

„V-aţi ales – foarte bine; gata cu «Epoca şi Echipa Dragnea» – f bine[sic!]; votul a fost democratic – f bine [sic!]; gata cu «Statul Paralel» şi «Europa e de vină» – f bine[sic!]! Acum e cazul să vă apucaţi să guvernaţi bine – chiar de mâine – nu mai puteţi da vina pe nimeni ! Că altfel e jale – şi pentru voi şi pentru noi toţi!”, a postat sâmbătă seara Ponta pe pagina personală de Facebook. Ponta nu pare să mai păstreze vreo reminescență din perioada când stătea la brațul lui Dragnea.

Viorica Dăncilă, președinta interimară a PSD după încarcerarea lui Dragnea de acum câteva săptămâni, a fost aleasă preşedinte al partidului la congresul extraordinar, în timp ce Eugen Teodorovici a devenit preşedinte executiv, iar Mihai Fifor – secretar general. Viorica Dăncilă este prima femeie care devine preşedinte al PSD.

[youtube]K3zkwDeJ1lg[/youtube]

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger