AcasăNewsPonta: "Continuarea proiectului USL este varianta cea mai buna"

Ponta: „Continuarea proiectului USL este varianta cea mai buna”

Premierul Victor Ponta isi doreste sa continue proiectul USL.

Dupa ce Crin Antonescu a spus ca USL este la un pas de destramare si chiar a amenintat ca Iohannis ii va lua locul, Ponta spune ca isi doreste sa continue in aceeasi coalitie.

„Daca ma iau dupa declaratiile publice facute de domnul Antonescu, nu va exista un viitor USL. Eu sper totusi sa gasim o solutie, maine, marti, sa mergem in continuare. Continuarea proiectului USL este varianta cea mai buna. Daca ma intrebati pe mine, categoric aleg varianta continuarii”, a spus Ponta la Antena 3, duminica seara.

Premierul a explicat ca responsabilitatea USL nu sta pe umerii a doi oameni, asa cum a declarat Crin Antonescu, si ca este o intreaga echipa care poarta responsabiltiatea USL, printre care Liviu Dragnea, Radu Stroe, Eduard Helvig si Daniel Constantin.

„Liviu Dragnea, Crin Antonescu, Radu Stroe si cu mine. Eduard Helvig si Daniel Constantin au venit ulterior si altii au continuat. Dar da, am fost o echipa care a lucrat. Ca sa folosesc termeni economici, sunt actionari. USL a fost votata de vreo 5 milioane de oameni. Nu mai este o chestie strict Antonescu – Ponta. Evident, insa, ca liderii dau o anumita directie si vroiam sa remarcati ca, dincolo de declaratiile razboinice, am mers pe ideea moderatiei, pentru a gasi solutii”, a adaugat premierul.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
224 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...