AcasăNewsPonta: Cine se înhaită cu Băsescu, mitocan ajunge!

Ponta: Cine se înhaită cu Băsescu, mitocan ajunge!

Victor Ponta reacţionează rapid la atacul lansat de Theodor Paleologu, candidatul PMP la Preşedinţia României, la adresa lui Mircea Diaconu. Liderul Pro România afirmă că Paleologu s-a înhăitat” cu Băsescu şi s-a transformat în mitocan.

Foto Twitter

„Anturajul te strică – Paleologu era un băiat finuț, cu nume bun și cu papion asortat la nume (puțin pătat cu PDL-ul) / cum s-a înhăitat cu Băsescu s-a transformat imediat într-un mitocan! Teo – rămâi tu; nu încerca să te transformi în Băsescu că nu te ajută!

Cred că Mircea Diaconu are deja mulți votanți – și o să aibă și mai mulți pe măsură ce „băieții de mingi” ai lui Băsescu și „gușații” șpăgari și blatiști ai Vioricăi o să îl jignească mai mult!

În 2008 pe Sorin Oprescu tot așa îl jigneau și batjocoreau „băsiștii” – și el a stricat blatul dintre PSD și Vasile Blaga! Cine nu învață din greșeli – le repetă!

Mircea Diaconu Președinte! N-am găsit altă rimă!”, scrie Ponta pe Facebook.

Preziențiabilul PMP, Theodor Paleologu, a afirmat că Mircea Diaconu „este bun actor în roluri de prost”, precizând că și-a găsit pe alții mai proști, respectiv ALDE și Pro România, partide care nu au fost capabile să dea o candidatură mai plauzibilă.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
322 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu chiar. A facut si filmul Campioana un film cotat IMDB 7.2.Acolo unde apare diaconu Mircia are darul sa schimbe conceptul materiei. Alagerile Ro nu au mai fost la fel dupa el. UE nu a kmai fost la fel dupa el.Alegerea Ue nu e la fel. Nici presedintii nu vor mai fi la fel pe aceiasi ratiune.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger