AcasăNewsPonta cere demisia lui Orban. L-ar vrea premier pe Raed Arafat

Ponta cere demisia lui Orban. L-ar vrea premier pe Raed Arafat

În contextul plecării lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sănătății (MS), în plină criză provocată de noul coronavirus în România, liderul Pro România vede oportună și o schimbare la nivelul conducerii Executivului.

„Haide Orbane – haide Ludovicule – hai ca poti si tu ! DEMISIA – #ACUM !Avem nevoie de un guvern de Uniune Nationala condus de Raed Arafat – cu ministri profesionisti si curajosi! #ACUM”, transmite Victor Ponta, joi, pe Facebook, nefiind, însă, prima oară când înaintează o astfel de variantă în ultimele săptămâni.

Mai mult, liderul Pro România dă de înțeles că nu crede în varianta plecării de bunăvoie a lui Costache din fruntea MS. „Costache a fost “demisionat” ca sa acopere minciunile de la Suceava / ca sa acopere minciunile cu “aducem echipamente pentru spitale” / ca sa acopere minciunile cu “avem un program pentru batranii izolati in casa” samd ! Dar este suficient “capul lui Motoc”? Scapa vinovatii cei mari?”, mai notează fostul premier Ponta.

469 afisari

3 COMENTARII

  1. Cred ca klaun mai bine isi taie o mana decat sa semneze decretul de numire a lui Arafat in functia de PM.

    • AMBII SANT STRAINI DE ROMANIA unul gandeste incet pas cu pas si fara rezultat celalalt incearca si reuseste fiind invidiat de superiorii lui de reusita.

  2. Costache a plecat ca a vrut Ponta sa ajunga Tataru. Acum Ponta il vrea pe Arafat. Uite asa ajungem tara lui Micky Mouse.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger