AcasăNewsPonta: Blaga, in concurs cu Neamtu si MRU pentru pupat mana lui...

Ponta: Blaga, in concurs cu Neamtu si MRU pentru pupat mana lui Basescu

Primul ministru Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa liderului PDL Vasile Blaga, despre care crede ca, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu, se intrece in „pupatul mainii lui Basescu”.

Victor Ponta, premierul Romaniei, l-a atacat, joi, pe presedintele PDL, Vasile Blaga, despre care crede ca se afla „in concurs” cu Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu „care sa-i pupe mai repede mana lui Basescu”.

„Lideri importanti ai PDL , inclusiv declaratia domnului Blaga este o declaratie cel putin cu tenta penala. Este obligatia legala a primarilor, nu scrie ca trebuie sa fii de la PDL sau din alta parte – de a actualiza listele electorale. Domnul Blaga, in aceasta batalie pe care o duce cu domnul Neamtu si cu domnul Ungureanu, care e mai obedient cu Basescu, mai sare si el calul. Acum stiti ca este un concurs care este mai aproape de mana domnului Basescu, care i-o pupa mai repede. Si e o batalie cu Neamtu, cu Ungureanu, cu Blaga. E jenant totusi pentru un om politic ca domnul Blaga, dupa 20 de ani, sa se bata. Dar ce sa-i faci? Asta e viata!”, a declarat Victor Ponta, citat de rtv.net.

Declaratia acestuia survine dupa ce, vineri, Vasile Blaga a anuntat ca primarii democrat  – liberali „nu vor fi partasi la incalcarea legii”, motiv pentru care vor transmite Guvernului listele electorale actualizate pana la 11 iulie, nicidecum altele noi, realizate in urma „mini – recensamantului” cerut de Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger