AcasăNewsPonta, bilant pe blog al primelor zile de guvernare

Ponta, bilant pe blog al primelor zile de guvernare

Premierul Victor Ponta a postat pe blogul personal “un mic raport preliminar” al primelor 100 de zile de guvernare, acesta laudandu-se cu actiunile de la Hidroelectrica si ANAF.

Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, a prezentat, sambata, pe blogul personal “un mic raport preliminar” referitor la cele 100 de zile in care s-a aflat la conducerea Guvernului.

„S-au implinit 100 de zile de la preluarea guvernarii. Este prematur sa fac un raport, il voi face inainte de alegerile din noiembrie, cand voi cere si votul oamenilor pentru a continua”, scris acesta pe site.

Primul punct cu care se lauda acesta se refera la Hidroelectrica, spunand ca, prin insolventa companiei, a reusit sa opreasca furtul „baietilor destepti”.

„As incepe cu ceea ce cred ca este cea mai mare realizare a guvernarii actuale – oprirea furtului organizat politic de la Hidroelectrica – prin decizia dificila de a accepta un administrator special, am realizat urmatoarele: am oprit contractele cu baietii destepti care au produs, doar din 2010 cand au fost prelungite de Videanu, peste 1 miliard de euro paguba (si economiile in acest loc de jaf pedelist vor continua), am oprit politizarea societatii si am pregatit pt listarea la bursa la valoarea adevarata a acestei companii”, a scris Victor Ponta.

Totodata, acesta a comentat si pe tema ANAF, spunand ca, dupa plecarea lui Sorin Blejnar, s-au adus la bugetul statului 1.2 miliarde de lei.

„As continua cu reteaua de crima organizata de la ANAF (promovata de Gheorghe Falca si grupul de la Arad, cu protectia directa a lui Traian Basescu) – rezultatul: doar in trimestrul 2 al anului (dupa plecarea lui Blejnar) incasarile la buget au crescut cu 1.2 miliarde de lei fata de primul trimestru”, a postat primul ministru.

Victor Ponta a mai adaugat „usor” si alte sume care reprezinta prejudiciul produs de „activitatea ilegala” a anumitor PDL-isti, motivand ca e gata sa completeze un raport si sa-l trimita la sediul PDL si procurorului general si sefului DNA.

„Sunt gata sa-l completez si sa il trimitem in doua locuri. La sediul PDL ca sa-i ajut sa faca un Raport corect la 100 de zile de cand au pierdut guvernarea si accesul direct la bani publici si dnei Kovesi si dlui Morar, cu intrebarea daca nu considera mai important de cercetat si recuperat acesti bani decat sa intre cu forta in biserici si in curtile oamenilor care au votat!”, a incheiat acesta postarea sa.

author avatar
Ionut Zgimbau
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger