AcasăNewsPonta bate saua sa priceapa Antonescu

Ponta bate saua sa priceapa Antonescu

Premierul Victor Ponta le-a tinut o lectie despre compromis si responsabilitate celor care s-au grabit sa-l critice pentru faptul ca a cedat in fata lui Traian Basescu.  Principalul vizat a fost liderul PNL, Crin Antonescu, cel care a comentat pe larg ”infrangerea” suferita de seful Executivului.

Amanarea accizei pe carburanti nu trebuie perceputa ca o nereusita, ci mai degraba ca o concesie. Sau cel putin asa incearca sa o vanda premierul, care a aratat ca atunci cand in joc sunt interesele romanilor, ambitiile personale nu mai conteaza. ”In momentul in care de activitatea Guvernului depinde viata de zi cu zi a romanilor, si nu doar a lor, faptul ca orgoliul meu sau mandria mea -uite, cedez 3 luni- astea sunt lucruri mai putin importante. Voi face acest lucru ori de cat ori e nevoie. Daca vrei sa fii prim-ministru te gandesti ce inseamna activitatea ta pentru ceilalti. Stiti ca nu ard de bucurie cand trebuie sa ma intalnesc sau sa discut cu presedintele Basescu” a afirmat Ponta in cadrul unei emisiuni televizate.

In context, premierul l-a taxat si pe colegul sau de la USL, Crin Antonescu. ”Viitorul presedinte sper sa fie mai putin orgolios, mai mult interesat de romani si mai putin interesat de orgoliul si de mandria sa”, a mai spus Victor Ponta, facand referire la atitudinea liderului liberal din ultima perioada.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger