AcasăNewsPonta: Basescu e o rusine pentru Romania. Voi face tot posibilul sa...

Ponta: Basescu e o rusine pentru Romania. Voi face tot posibilul sa nu mai interferez cu el – VIDEO

Victor Ponta

Premierul Ponta a declarat, luni seara, folosind o serie de termeni duri, ca Traian Basescu „e o rusine pentru Romania” si ca va face tot posibilul sa nu mai interfereze cu domnia sa, acest lucru insemnand si sa nu mai participe la sedintele CSAT.

Victor Ponta

Ponta a afirmat, la Romania TV, ca, in cazul in care Curtea Constitutionala decide ca Basescu se va intoarce la Cotroceni, va face tot posibilul sa nu interfereze cu seful statului. „Basescu nu e presedintele meu. Pana acum l-am acceptat, chiar daca nu l-am votat. O sa fac tot posibilul sa nu interferez cu domnia sa in niciun fel, daca Curtea Constitutionala decide ca el sa se intoarca la Cotroceni. Un presedinte care nu are nici guvern, nici majoritate parlamentara, se duce la Bruxelles ca sa sa plimbe, nu sa reprezinte Romania. La CSAT nu voi participa. Daca are acte importante poate sa mi le trimita si le semnez. Eu nu am ce sa discut cu domnul Basescu. Dar sa fie clar: eu nu voi bloca functionarea institutionala. Dar un om care, dincolo de faptul ca mi-a spus ca-s puscariabil, e atat de incoerent, e un pericol pentru Romania. Vreau sa stau cat mai departe de el”, a sustinut Victor Ponta.

Mai mult, premierul l-a numit pe Basescu „o rusine pentru Romania”, cu care nu vrea sa se afiseze, si un presedinte ilegitim. „Cred ca domnul Basescu e o rusine pentru Romania si nu ma va obliga nimeni sa ma afisez cu rusinea Romaniei. (…) N-o sa-l impiedic cu nimic sa-si exercite atributiile,  daca asa va decide Curtea. Are nevoie de semnaturi, i le voi transmite. Nu umblu cu un individ iresponsabil si incoerent (…) E un presedinte ilegitim si orice afisare a mea cu el l-ar legitima”, a adaugat Ponta.

249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger