AcasăNewsPonta, bagat la izolare de serviciile secrete

Ponta, bagat la izolare de serviciile secrete

Victor Ponta nu poate strapunge izolarea in care l-au bagat sefii serviciilor secrete

Desi se baza pe trecerea in barca USL a cel putin o parte dintre serviciile secrete, Victor Ponta traieste in aceste zile o mare deziluzie.

Victor Ponta nu poate strapunge izolarea in care l-au bagat sefii serviciilor secrete

Cu toate ca premierul spera ca va avea acces la o serie de informatii  folositoare in batalia politica, sprijinul promis s-a rezumat la cateva dosare rasuflate, vechi de pe vremea primului mandat de presedinte al lui Traian Basescu.

GEORGE MAIOR - Seful SRI

Iar sefii structurilor din domeniul sigurantei nationale au ajuns sa il umileasca fatis pe premier, caruia, in cel mai bun caz, ii inainteaza niste rezumate „bla – bla – bla”.

I-au dat „delete”

TEODOR MELESCANU - Seful SIE

Victor Ponta nu a reusit inca sa atraga in jurul sau cativa oameni de incredere, pe a caror loialitate sa se poata baza. Asa ca se multumeste in continuare cu aghiotantii  livrati de Lucian Pahontu, desi seful SPP este considerat unul dintre cei mai fundamentalisti „basisti” ramasi pe functii.

MARCEL OPRIS - Seful STS

De altfel, si protectia convorbirilor ii este asigurata tot de dusmani inversunati, premierul renuntand sa mai spere ca STS-ul condus de Marcel Opris i-ar putea securiza pe bune telefoanele.

LUCIAN PAHONTU - Seful SPP

Asa ca, daca nu cumva a si facut-o deja, lui Ponta nu ii mai ramane decat sa vorbeasca de pe cartele pre-pay. Suparati de tratamentul considerat arogant cu care au fost tratati, sefii SIE nici macar nu au  binevoit sa raspunda solicitarilor lui Victor Ponta.

ILIE BOTOS - Seful DGIA

Ce sa mai vorbim atunci de primirea informatiilor solicitate despre eventuale legaturi dubioase ale principalului sau rival. Mai mult, si seful DGIA, Ilie Botos, refuza sa predea arhiva SIPA, cea care ar putea schimba macazul multor magistrati…

Marca inregistrata Coldea

Dupa cum sustin sursele noastre, Ponta a tot crezut o perioada de timp ca se va putea baza cel putin pe „aripa moderata” din SRI, care urma sa tina in frau eventualele excese ale unor  adepti declarati ai presedintelui Basescu. Numai ca Oficiul pentru Supravegherea Secretelor de Stat din cadrul SRI nu le-a pus frana functionarilor si demnitarilor asupra carora existau informatii clare ca dau drumul „pe surse” la documente clasificate. Mai mult, oameni pe care premierul intentiona sa-i numeasca pe functii s-au trezit ca le-au fost retrase  certificatele ORNISS. Sau nu le-au primit, fara prea multe explicatii…

author avatar
Catalin Tache
2.236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger