AcasăNewsPonta, atac dur la adresa lui Basescu: In timp ce taia pensiile...

Ponta, atac dur la adresa lui Basescu: In timp ce taia pensiile si salariile romanilor, lua teren la Nana

Victor Ponta l-a acuzat pe seful statului, in timpul unui discurs sustinut la Calarasi, spunand ca in urma cu patru ani Traian Basescu a taiat pensiile si salariile romanilor, dar ca in aceeasi perioada, presedintele cumpara terenuri la Nana.

„Exact in urma cu 4 ani, Traian Basescu si Emil Boc au taiat pensiile romanilor, au taiat salariile profesorilor, medicilor, pompierilor, politistilor. Exact in urma cu doi ani, dupa ce Parlamentul a votat Guvernul USL, am adoptat ordonanta de urgenta prin care am dat oamenilor inapoi pensiile si salariile pe care le-a taiat Traian Basescu. Eu pentru asta sunt foarte mandru si vreau sa spun locuitorilor din Calarasi si locuitorilor din toata tara ca, cat timp voi fi prim-ministru sau poate presedinte, in Romania nu se vor mai taia pensiile si salariile”, a declarat Victor Ponta, citeaza antena3.or.

„Vreau sa va aduc aminte. In timp ce se taiau pensiile si salariile oamenilor, ce facea Basescu? Isi lua Nana, pentru el sau pentru doamna Udrea, nu ne-am lamurit. Si vreau sa va spun un lucru pe care foarte putini il stiu: pensia medie din Calarasi este una dintre cele mai mici pensii din toata tara, putin peste 100 de euro. Stiti cat da Basescu, in fiecare luna, la banca rata pentru Nana? 5.000 de euro, 6.000 de euro. Adica pensia a 50 de pensionari. Dupa ce a taiat pensiile si salariile, stiti pe ce a dat doamna Udrea bani, in judetulCalarasi, la Nana? Pentru parcuri in comuna Nana. Avea nevoie si de parc. Nu avea suficiente la Cotroceni”, a adaugat Victor Ponta.

Foto: newsbn.ro

author avatar
Alina Costache
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger