AcasăNewsPonta, Antonescu si Oprescu se duc sa pupe licuriciu’

Ponta, Antonescu si Oprescu se duc sa pupe licuriciu’

Ca mai toti politicienii care se respecta, Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu vor sa bifeze in agenda electorala o vizita in Statele Unite ale Americii.

Crin Antonescu, Victor Ponta si Sorin Oprescu pleaca in turneu in Statele Unite

Desi evenimentul urmeaza sa aiba loc undeva la inceputul anului 2012, Victor Ponta a fost fortat de imprejurari sa anunte inca de pe acum programul viitorului turneu politic. Si asta din cauza faptului ca uselistilor le-a cam sarit mustarul cand au aflat ca Mircea Geoana a fost cu un pas inaintea celor “trei muschetari” (de la Victor Ponta citire!). Concret, presedintele Senatului nu numai ca a ajuns deja la Washington, dar a si apucat sa aiba intalniri cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Consiliului National de Securitate al SUA,  bucurandu-se, inaintea tripletei Ponta-Antonescu-Oprescu, de beneficiile de imagine rezultate in urma unei asemenea actiuni politice.

Prin urmare, liderul social-democrat a tinut sa se laude ca va pleca de manuta cu Antonescu si Oprescu pe la Bruxelles si prin SUA, pentru a cere binecuvantarea in vederea viitoarei curse electorale.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
434 afisari

4 COMENTARII

  1. GEOANA ,ANTONESCU si OPRESCU sant super tari, sa speram ca vor si binele nostru, pana acum felicitari domnului OPRESCU ceilalti doi poate il vor urma in decizii si aplicatii

  2. Ponta e pacalici rau de tot. Antonescu e baiat destept si poate va sti sa profite de pe urma electoratului PSD, cand va candida la sefia statului. Cat despre nenea Oprescu, domn doctor e smecher tare rau , are nevoie de sustinere pentru un nou mandat deci…………….

  3. Probabil dupa parerea voastra pupatul la licurici e monopolul matrozului preferat .Cata scarba puteti emana!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger