AcasăNewsPonta ameninta: Suspendarea presedintelui este o tema serioasa

Ponta ameninta: Suspendarea presedintelui este o tema serioasa

Premierul Victor Ponta a declarat ca tema suspendarii lui Traian Basescu este una serioasa, nefiind una ridicola, asa cum a catalogat-o Traian Basescu.

Victor Ponta, premierul Romaniei, l-a contrat dur pe Traian Basescu, spunand ca, pentru dansul, tema suspendarii presedintelui nu este una ridicola, asa cum a catalogat-o Basescu, ci una extrem de serioasa. Acesta a adaugat ca disputa dintre el si Traian Basescu se va incheia curand doarece el va fi cel care va participa, pe 28 iunie, la intrunirea Consiliului European.

„Suspendarea nu e o tema ridicola, este foarte serioasa. Sunt convins ca nu se va ajunge la suspendare, cel putin nu din motivul reprezentarii la Consiliul European. Eu voi participa, disputa se va incheia”, a spus seful Guvernului, citat de Realitatea.

Totodata, acesta l-a ironizat pe Basescu, declarand ca spusele sefului statului sunt  in „stilul inconfundabil al presedintelui”.

„Nu am pretentii sa se schimbe. Dar sunt convins ca sunt obligat sa ma port ca premier chiar când presedintele nu se comporta ca un presedinte. E inca foarte suparat pe ce s-a intamplat duminica, pot sa inteleg atacurile la adresa mea”, a incheiat Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger