AcasăNewsPonta: "Am retineri fata de miting, dar acesta va fi organizat, iar...

Ponta: „Am retineri fata de miting, dar acesta va fi organizat, iar PSD va participa!”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca are „niste retineri” fata de organizarea unui miting si a unui mars de protest de catre USL in Capitala, el precizand, insa, ca PSD va participa la manifestatie.

Victor Ponta

Ponta a subliniat ca mtingul si marsul de protest nu vor fi organizate de PNL, ci de catre USL. „PSD participa la miting, care nu e organizat de PNL, e organizat de USL”, a spus Ponta. Liderul PSD a spus ca va fi in primele randuri, alaturi de liderul PNL Crin Antonescu. „Sigur ca suntem impreuna, chiar daca eu am niste retineri si niste intrebari pe care le-am discutat cu colegii mei. Nu-mi las colegii indiferent ce se intampla. Nici ei nu m-au lasat pe mine, nici eu pe ei. Mergem impreuna pana la capat”, a spus Ponta.

Conducerea PNL l-a mandatat, luni, pe presedintele liberal Crin Antonescu sa discute in USL organizarea unui „amplu miting” si a unui mars de protest in Bucuresti, in zilele urmatoare. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL trebuie sa evite posibilitatea ca actuala putere sa acuze opozitia pentru transformarea manifestatiilor in actiuni violente.

„Am discutat cu Crin aceasta varianta, dar trebuie sa fim atenti sa nu dam ocazia celor de la putere sa acuze opozitia pentru ceea ce s-a intamplat, adica actiunile violente. Noi trebuie sa ne organizam cat mai bine, pentru ca lucrurile sa mearga in directia pe care o doreste populatia”, a spus Ponta. El a mai precizat ca liderii USL vor avea o sedinta operativa in care va fi discutat si acest subiect, miercuri dimineata.

Conducerea PC a luat, marti, decizia de a se alatura PNL, in calitate de membru al ACD, la mitingul de protest care se va desfasura in zilele urmatoare, a anuntat presedintele PC Daniel Constantin, care a precizat ca decizia a fost luata la „presiunea” membrilor partidului.

PNL a depus la Primaria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, in acest moment asteptandu-se aprobarea acesteia, au declarat, marti, surse din partid. Pe Facebook a inceput de marti sa circule mesaje ale PNL de chemare joi, la ora 16.00, la Arcul de Triumf, la un „miting pentru liberate” – „o demonstratie pasnica impotriva actualei puteri”.

De asemenea, pe site-ul PNL Sector 2 a fost postat un mesaj referitor la mitingul programat pentru joi, punctul de intalnire urmand sa fie intrarea in Parcul Herastrau din fata Arcului de Triumf, la ora 15.00. „Vom merge alaturi de Presedintele Crin Antonescu, conducerea partidului precum si toate celelate filiale PNL din tara. Traseul este urmatorul: punct de plecare Parcul Herastrau (intrarea din fata Arcului de Triumf) – ora 15:30 – Piata Victoriei (via Sos. Kiseleff) – ora 16:15 – Piata Romana (via Bd. Lascar Catargiu) – ora 17:00 – Universitate (via Bd. Gheorghe Magheru) – ora 17:30”, se mai arata in mesaj.

author avatar
Ciprian Purice
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger