AcasăNewsPonta: Am raspuns cerintelor Comisiei Europene. Cei de la Bruxelles au fost...

Ponta: Am raspuns cerintelor Comisiei Europene. Cei de la Bruxelles au fost grosolan dezinformati

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, intre-o emisiune TV, ca a raspuns listei cu 11 intrebari – si nu cerinte- venite din partea Comisiei Europene.

Victor Ponta

Seful Executivului a precizat ca nu s-a simtit prea bine cand „am fost pusi la zid” doar pentru ca Romania are o imagine proasta, si asta, a afirmat Ponta, din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu. „Cei de la Bruxelles au fost grosolan dezinformati. (…) Am trimis astazi raspuns la cele 11 puncte ridicate de presedintele Comisiei Europene. Nu m-am simtit foarte bine cand am fost pusi la zid fara sa fim ascultati, doar pentru ca Romania e o tara cu reputatie proasta, e o tara cu reputatie proasta din cauza lui Basescu”, a spus Ponta la Antena3.

Premierul a dat o serie de detalii cu privire la intrebarile adresate de presedintele CE, Jose Manuel Barroso. „Presedintele Barroso a ridicat niste intrebari, avea informatii unele corecte, altele incorecte. (…) Am spus ca saptamana viitoare punem in acord acea lege votata de Parlament cu ordonanta, exact cum a spus Curtea Constitutionala”, a adaugat Victor Ponta.

„Ce facem cu referendumul -am explicat ca sunt in Parlament trei reglementari si Parlamentul este cel care va decice. Oricum dupa 29 (iulie-n.r), CCR trebuie sa valideze refendumul, iar noi vom respecta decizia CCR”, a conchis Ponta.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger