AcasăNewsPonta: Am depus la Biroul Permanent cererea de revocare a lui Geoana...

Ponta: Am depus la Biroul Permanent cererea de revocare a lui Geoana de la sefia Senatului

Liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat, miercuri, ca a depus la Biroul Permanent al Senatului cererea de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al acestui for.

„Practic, in acest moment, noi am inregistrat la Secretariatul Senatului decizia Comitetului Executiv de aseara. Deci, domnul Geoana, practic, din urma cu zece minute nu mai este presedintele Senatului si am cerut convocarea Biroului Permanent al Senatului pentru a se proceda conform Regulamentului”, a precizat liderul PSD, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a declarat ca numele celui propus PSD si USL pentru  functia de presedinte al Senatului este Titus Corlatean. Liderul social-democratilor a mai afirmat ca grupurile USL ar dori ca interimatul sa fie asigurat de catre vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru. „Probabil ca cei de la putere il vor propune pe domnul Filip, ei au mai multe voturi in acest moment, dar pentru noi pana la urma nu conteaza. Este vorba de sedinta de astazi, pentru ca astazi trebuie conform Regulamentului de indatata sa treaca la alegerea noului presedinte al Senatului„, a mai spus Ponta, potrivit sursei citate.

93 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger