AcasăNewsPonta: Ajunge. A fost o saptamana cumplita de razboaie, de suparari!

Ponta: Ajunge. A fost o saptamana cumplita de razboaie, de suparari!

Premierul Ponta a declarat, luni, ca daca saptamana trecuta a fost marcata de „razboaie si suparari”, in cadrul celei care de abia a inceput intentioneaza sa se ocupe de probleme economice si de „ceea ce asteapta oamenii”  de la Guvernul pe care il conduce.

Ajunge. A fost o saptamana cumplita de razboaie, de suparari. Saptamana aceasta vreau sa ne ocupam de ceea ce de fapt asteapta oamenii de la noi. Vreau sa vorbesc cu colegii mei ce avem de facut in zilele urmatoare din punct de vedere economic. (…) Dupa cum ati vazut, saptamana trecuta, vineri, board-ul FMI in unanimitate a aprobat scrisoarea noastra de intentie, deci un semnal pozitiv de care aveam foarte mare nevoie”, a declarat Ponta.

Premierul a adus in discutie, printre altele,  situatia de la Hidroelectrica. „Trebuie sa vedem exact la Hidroelectrica, am dat toate mesajele foarte clare ca acolo lucrurile se curața de cele rele si Hidroelectrica va reveni in toamna mult mai bine cotata. Trebuie sa ne tinem de cuvant si trebuie sa mergem cu restructurarea mai departe la societatile comerciale cu capital de stat, cu management privat. Trebuie sa vedem cum facem pana joi sa imbunatatim tot ce tine de absorbtia fondurilor europene. Oamenii asteapta de la noi sa le spunem foarte clar ca isi pastreaza locurile de munca, ca cream alte locuri de munca si ca din toamna Romania, spre deosebire de alte tari europene, are stabilitate si speranta din punct de vedere economic”, a spus Ponta.

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger