AcasăNewsPonta, agent electoral pentru Dan Diaconescu

Ponta, agent electoral pentru Dan Diaconescu

Liderul social-democrat, Victor Ponta, ii prezice un viitor politic stralucit otevistului Dan Diaconescu.

Victor Ponta crede ca Dan Diaconescu si al lui PPDD vor avea un scor bunicel in alegeri

PPDD-ul lui Dan Diaconescu are toate sansele sa ajunga cel mai important partid de opozitie din Parlament. O spune chiar presedintele PSD, Victor Ponta, care recunoaste ca blocajul dintre Putere si Opozitie baga voturi in buzunarele formatiunilor “antisistem”.

Dan Diaconescu

„Se confirma in toate sondajele, si ale opozitiei, si ale puterii, si ale celor independenti, ca partidul aflat la guvernare a fost ajuns din urma de partidul domnului Dan Diaconescu. Eu consider ca blocajul acesta intre Opozitiei si Putere duce un numar important de voturi catre un partid antisistem, dar care nu are solutii”, a declarat Victor Ponta, precizand ca PPDD ar putea sa fie partidul cu cei mai multi parlamentari dupa USL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
701 afisari

7 COMENTARII

  1. -Cind il vad pe Diaconescu, cad pe ginduri.
    -Cand ii vad pe Ponta si pe Antonescu, cad si mai tare pe ginduri.

  2. cad pe ginduri cind ii vad pe toti trei……
    surprinzator cit de repede uita romanii mirsaviile facute de PSD., PNL. si care mai sunt…..

  3. usl-ul vrea doar scaunul de la cotroceni fara sa vina cu o solutie certa pentru romanii.parerea mea e ca daca ii sustinem pe acesti mincinosi, nu facem nimic altceva decat sa sustinem comunismul.antonescu si ponta doresc clasarea dosarelor de frauda in care sunt implicati.

  4. saracii usl-isti nu mai stiu cce sa faca sa ajunga si ei la putere sa poata fura ca odinioara, vor anticipate, demisii din Parlament, dar ei nu-si dau seama ca nu-s in stare de nimec…. si in plus politica care o fac ei e varza.

  5. aveti dreptate useleul profita de situatia grea in care ne aflam noi romanii si vor sa ajunga la putere crede-ti ca se va schimba ceva in bine .Eu nu cred acum este lupta pe viata si pe moarte ptr marele ciolan .Ei se gindesc la ei la bunastarea buzunarelor lor cum sa mai construiasca citeva vile ptr ei si copii lor Noi tot la fel raminem saraci

  6. nu sintem nemuritori si cred cu tarie ca si acesti politicieni vor da socoteala ptr toate nenorocirile provocate poporului justitiei divine,Pe noi ne-au saracit iar ei au devenit bogati pe spinarea poporului,rusine ar trebui sa le fie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger