AcasăNewsPonta: "Adevarata batalie nu e nici cu Basescu, nici cu PDL, ci...

Ponta: „Adevarata batalie nu e nici cu Basescu, nici cu PDL, ci cu noi insine!”

Victor Ponta crede ca „adevarata batalie” pe care membrii USL o au de dus in perioada urmatoare nu este nici cu PDL, nici cu Traian Basescu, ci „cu ei insisi”.

Victor Ponta a declarat, miercuri, la lansarea candidatilor social-democrati din Gorj, ca, de acum inainte, USL trebuie sa se lupte cu propriul stil de a face politica si trebuie sa isi onoreze promisiunile facute inainte de a veni la putere. „Adevarata noastra batalie, pana la urma, nu mai este nici cu Traian Basescu – va iesi din scena mai urat sau mai putin urat, pana la urma, decizia ii apartine -, nu mai este nici cu PDL-ul, nici nu mai stiu daca mai e vreun pedelist in judetul Gorj sau prin tara! Adevarata noastra batalie va fi cu noi insine, pentru a arata ca putem sa avem o viata asa cum ne dorim aici, in Gorj, aici, in Romania, nu in alte parti ale Europei sau ale lumii”, a explicat Ponta.

„Am ajuns prim-ministru si pentru ca aici din 2004 am luptat impreuna pentru judetul Gorj si am rezistat si vreau sa le multumesc celor care, mai ales in ultimul an, atunci cand presiunile au fost ingrozitoare si le stiti foarte bine, au spus «nu, ramanem alaturi de PSD, ramanem alaturi de USL, ramanem alaturi de Victor Ponta». Si lucrul asta n-o sa-l uit niciodata”, a mai precizat el

author avatar
Ciprian Purice
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger