AcasăNewsPonta acuza PDL de fraudarea alegerilor din Neamt si Maramures

Ponta acuza PDL de fraudarea alegerilor din Neamt si Maramures

Presedintele PSD, Victor Ponta, acuza PDL de fraudarea alegerilor partiale din Neamt si Maramures.

„Uitati-va la prezenta la vot din judetele Neamt si Maramures. Este foarte mare, in favoarea colegiului 6 din judetul Neamt. Acolo, actuala putere nu s-a rezumat doar la santajat primarii si la mita electorala. Au apelat inclusiv la turismul electoral. In acest mod este crescuta prezenta la vot.” a afirmat Ponta, intr-o interventie la Realitatea TV.

„Evident ca institutiile abilitate nu fac nimic, pentru ca Gheorghe Stefan stapaneste cu autoritate judetul. Le spun cetatenilor sa iasa la vot, pentru ca ce face acum Gheorghe Stefan, sprijinit de Culita Tarata, nu inseamna decat ca isi plateste, din banii tuturor romanilor, protectia de face a avut parte in afacerile cu energie ale familiei sale. Am vazut chiar la Realitatea Tv ca oamenii sunt adusi cu autobuzele la vot. Institutiile care ar trebui sa vada nu fac nimic. Este trist. Romania este ingenuncheata de PDL. Doar reactia ferma a oamenilor in fata acestui fenomen poate schimba situatia” a mai spus Victor Ponta.

Peste 135.000 de cetateni cu drept de vot din judetele Neamt si Maramures sunt asteptati la urne duminica, la alegeri partiale in urma carora vor fi atribuie doua mandate de deputat.

Cele doua locuri, ambele apartinand PSD, au devenit vacante dupa decesul deputatului PSD Victor Surdu, ales deputat in Colegiul uninominal 6 (Neamt), si dupa ce deputatul PSD Catalin Chereches (ulterior membru PNL), ales in Colegiul Colegiul 2 (Maramures), a optat pentru functia de primar al municipiului Baia Mare.

214 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu vi se pare ca Ponta este putin palid, galben chiar. Ocoliti-l, in orice caz, chiar daca nu are inca icter, este mai bine pentru sanatatea voastra. Mentala.
    Cu ce vroia Ponta sa vina taranii la vot, cu pluta pe Bistrita sau cu Bentley-ul?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger