AcasăNewsPonta a votat la referendum: Nu s-a inregistrat niciun fel de sesizare,...

Ponta a votat la referendum: Nu s-a inregistrat niciun fel de sesizare, prostiile cu fraudarea, smecherii de campanie

Primul-ministru Victor Ponta a votat, duminica dupa-amiaza, la scoala 17 din Bucuresti. Seful Executivului a declarat ca, pana la acea ora, nu s-a inregistrat niciun fel de sesizare cu privire la nereguli la referendum. „Toate prostiile alea cu fraudarea s-au dovedit simple smecherii de campanie”, a spus premierul.

Victor Ponta a sosit la sectia de votare putin dupa orele 18, insotit de sotia sa, Daciana Sarbu. La scurt timp dupa ce si-a exprimat optiunea la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului a vorbit cu jurnalistii prezenti la scoala numarul 17.

„Sunt foarte multumit – in urma cu cateva minute vorbit din nou cu ministrul de Interne, domnul Rus,si pana la aceasta ora nu s-a inregistrat nici macar o reclamatie, nicio sesizare, cu niciun fel de neregula, toate prostiile alea cu fraudarea si cu tipetele dinainte de referendum s-au dovedit simple smecherii de campanie. Ma bucur ca referendumul se desfasoara corect, legal si ca nimeni nu va putea sa conteste in niciun fel rezultatul. Sunt foarte mandru ca milioane de romani au iesit deja si au votat, probabil vor mai fi cateva milioane care vor vota pana la orele 23”, a declarat Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger