AcasăNewsPonta a plecat in America suparat pe Crin

Ponta a plecat in America suparat pe Crin

Mai nou, USL nu scartaie numai in teritoriu, ci si la varf. Unde relatia dintre Victor Ponta si Crin Antonescu s-a deteriorat serios in ultima vreme.

Conform ultimelor prognoze, Victor Ponta si Crin Antonescu mai au putin si declara cod galben in USL. Iar dupa galben vine portocaliu, doar se stie!

Conform stirilor rezervate uzului intern uselist, Ponta a plecat in SUA suparat foc pe amicul Antonescu. Care s-a razgandit si nu a vrut sa mai mearga in America, invocand drept motiv implicarea lui Viorel Hrebenciuc in aranjarea vizitei. Obligat sa reprezinte singur USL-ul in ograda lui Barack Obama, Ponta si-a amintit cum Crin refuza sa participe si la intalnirile programate cu FMI la noi in tara. De aici si pana la niste reprosuri apasat facute, inaintea plecarii, nu a amai fost decat un pas. Pe care Ponta l-a facut, insirand pe lista reprosurilor adresate lui Antonescu nu numai lasarea lui cu ochii-n soare la tot felul de intalnirii oficiale, programate in numele USL, dar si „dependenta” liderului PNL de Antenele lui Dan Voiculescu. Un Voiculescu pe care Victor Ponta il suspecteaza si ca a ajuns sa-l manipuleze pe de-antregul pe Antonescu.  „Ponta il acuza pe Antonescu ca pune prea mare pret pe opiniile lui Voiculescu, iar pe el <<uita>> sa-l consulte”, se comenteaza mai nou prin PSD.

Antonescu se crede sabotat de pesedisti

Pus la colt de mai tanarul sau aliat, Crin Antonescu s-a infoiat si i-a reprosat lui Victor Ponta ca nu a a fost in stare „sa profite” de cele doua initiative politice briliante: mitingul Opozitiei din 19 ianuarie si demisia Opozitiei din Parlament. Mega-demersuri politice care au esuat din cauza pesedistilor, dupa cum crede liberalul Antonescu. Care, in mod evident, „uita” ca a lansat public ambele demersuri fara a se consulta insa anterior cu pesedistii. Dincolo de orice argumente si reprosuri, cert este ca relatia dintre cei doi co-presedinti ai USL devine tot mai dificila pe zi ce trece. Situatie care justifica aparitia pariurilor puse pe seama supravietuirii USL in forma actuala macar pana la alegerile locale.

[poll id=”199″]

author avatar
Simona Badulescu
1.072 afisari

3 COMENTARII

  1. In cadrul Uniunii Social Liberale nu exista disensiuni. Singurele probleme se regasesc in cadrul Partidului Democrat Liberal.

  2. Vai, ce scenarii faceti!! USL nu cred ca se va rupe, pentru ca scopul comun pe care-l impartasesc urmeaza a fi atins.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger