AcasăNewsPonta a identificat cosmarul lui Dragnea

Ponta a identificat cosmarul lui Dragnea

Fostul premier social-democrat da de inteles ca partidul din care face parte la momentul de fata e gata sa se dueleze cu Liviu Dragnea, despre care Victor Ponta considera ca s-ar teme de Pro Romania.

Ponta si Dragnea, pe vremea cand ambii erau in PSD

„Noi suntem foarte pregatiti de lupta. Faptul ca l-am scos din cotlon pe Dragnea si a anuntat ca se ocupa el de noi nu ne sperie deloc, (…) dimpotriva, ne bucura, pentru ca e un adevar pe care oamanii au inceput sa-l simta si sa-l cunoasca, faptul ca lui Dragnea ii e frica de Pro Romania, ca noi suntem cei care putem sa constituim cu adevarat o alternativa la Liviu Dragnea si la gasca lui”, a declarat Ponta, duminica, intr-o conferinta pe care a sustinut-o incadrat fiind de fostul premier Tudose si de fostul ministru Daniel Constantin.

Ponta a continuat prin a spune ca e de parere ca rolul formatiunii sale este „de a-l arata oamenilor pe Dragnea asa cum este cu adevarat – un tip fricos, las, isteric, care se teme pentru libertatea si pentru banii pe care i-a furat”. „Cosmarul lui politic este Pro Romania, cosmarul lui personal este procesul care, latul care se strange”, a mai spus Victor Ponta.

159 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce tot il bagati in seama pe jegu’ asta?.E mama Omida? A fugit ca un iepure cind cu Colectiv’ cu toate ca nu avea el nici o vina,si-a dat demisia pe Facebook din functia de prim.ministru !!! In orice alta tara era un paria ,numai la noi ramine politican ,il pupati in dos zilnic cu ce zice el de Dragnea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger