AcasăNewsPonta a fost deja sedus de PSD, prin Tăriceanu: „Am convenit că...

Ponta a fost deja sedus de PSD, prin Tăriceanu: „Am convenit că soluția optimă la prezidențiale este candidatul unic”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este de părere că cea mai bună soluţie la alegerile prezidenţiale este un candidat unic din partea PSD-ALDE-PRO România, propunere anunţată deja de Victor Ponta.

Sursa foto: Twitter

„Cu domnul Ponta am evaluat variantele pe care le avem la dispoziţie pentru alegerile prezidenţiale. Confirm ceea ce a spus domnia sa în această privinţă. Da, cred că cea mai bună soluţie într-adevăr este de a avea un candidat unic”, a precizat președintele ALDE. El a adăugat că o decizie în acest sens va fi luată „cât de curând”.

Aşa cum v-am spus şi înainte, după alegerile pentru Parlamentul European o să luăm o decizie. În mod normal, timpul ne presează şi această decizie va trebui luată cât de curând în perioada următoare” a arătat luni președintele Senatului la Parlament.

Deși a fost chemat, alături de ceilalți lideri ai partidelor din Opoziție, de președintele Iohannis pentru semnarea Acordului politic de săptămânile trecute post alegerile europarlamentare, și a afirmat că se împotrivește apucăturilor PSD, Victor Ponta nu dezamăgește nici de această dată, ci face ceea ce ne-a obișnuit de când a urcat în viața politică, și se cațără acolo unde îi este cald, anume la partidul său de suflet, Partidul Social Democrat.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
144 afisari

1 COMENTARIU

  1. nu vreau candidat unic la prezidentiale, ponta numai a tradat PSD, nu-l vrem sa stea acolo linistit. Vreau un candidat care sa aiba puterea sa-l invinga pe iohanis si Dan Barna la un loc.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri