AcasăNewsPonta a cerut Academiei sa verifice acuzatiile de plagiat: Daca se dovedesc...

Ponta a cerut Academiei sa verifice acuzatiile de plagiat: Daca se dovedesc adevarate, ministrul Mang pleaca

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, la intoarcerea de la Bruxelles, ca a cerut Academiei Romane ca un grup de specialisti sa verifice acuzatiile de plagiat formulate de opozitie la adresa ministrului Educatiei.

Ponta a adaugat ca, daca aceste acuzatii vor fi confirmate, Ioan Mang va trebui sa demisioneze, daca nu, „se dovedeste ca functia de ministrul al Educatiei este cea mai periculoasa din Romania”. „Am hotarat sa solicit – si sper sa fi fost acceptata aceasta solicitare – catre o institutie independenta, respectiv catre Academia Romana, daca exista posibilitatea ca un grup format din cativa specialisti sa analizeze in cel mai scurt timp acuzatiile care i-au fost aduse ministrului, iar in masura in care aceste acuzatii ce confirma, domnia sa va trebui sa isi asume raspunderea politica si sa paraseasca functia.

Daca acuzatiile se dovedesc adevarate, ministrul pleaca, isi va prezenta demisia, daca nu se confirma, mergem mai departe si se dovedeste ca functia de ministrul al Educatiei este cea mai periculoasa din Romania in acest moment”, a spus Ponta.

author avatar
National
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger