AcasăNewsPonta a batut palma cu Vanghelie

Ponta a batut palma cu Vanghelie

De la Bruxelles, soarta PSD-ului se vede altfel. Schimbarea peisajului i-a ajutat pe Victor Ponta si Marian Vanghelie sa-si mai tempereze orgoliile  si sa gaseasca o cale de comunicare.

Victor Ponta si Marian Vanghelie au facut pace de dragul partidului

Indiferent la amenintarile lui Mircea Geoana, presedintele PSD, Victor Ponta, are in schimb emotii cand vine vorba de o posibila plecare a lui Marian Vanghelie din partid. Desi primarul de la 5 nu-i este deloc simpatic, Ponta nu este dispus sa-si asume riscul unei destructurari masive a Organizatiei PSD Bucuresti, in prag de alegeri. Prin urmare, cei doi lideri social-democrati s-au asezat la masa negocierilor, pe teren neutru, la Bruxelles.  Negocieri in urma carora Ponta s-a angajat sa nu-l mai sacaie pe Vanghelie, iar edilul sectotului 5 a dat asigurari ca va ramane un soldat disciplinat al partidului.

Marian Vanghelie

Rezumatul intalnirii a fost facut de Victor Ponta care a sustint ca securea razboiului a fost ingropata: „Dorinta mea este ca din PSD sa nu mai plece nimeni, sa fim uniti si sa ne concentram fortele pentru batalia de la anul cu regimul Basescu.  (…) Sunt convins ca si Dan Marian Vanghelie si cei de la PSD Bucuresti doresc sa se bata cu Basescu”.

author avatar
Adelina Ionicel
298 afisari

2 COMENTARII

  1. VA INSELATI DOMNULE PONTA,DIN PSD,TREBUIE ..NU SA PLECE CI SA FIE ARESTATI MACAR UN SFERT,DINTRE MEMBRI PE CARE-I AVETI….VA ROG SA RETINETI CA NU SUNT SIMPATIZANT P.D.L.-IST…SUNT DOAR UNUL DINTRE CEI CARE A FOST DEZANAGIT DE HOTIA SI GOLANEALA P.S.D.-ISTA..NU VETI FI CU NIMIC MAI BUNI LA GUVERNARE DECAT GOALNII CARE ASTAZI SE DAU DE CEASUL MORTII SA NE DUCA DE NAS,CU..EFORTURILE LOR ..DE A SALVA ..TARA DE LA DEZASTRU DUPA CE AU ADUS-O IN RUINA,DUPA CE NE-AU NENOROCIT PENTRU CEL PUTIN 100 DE ANI..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger