AcasăNewsPonta, ”agentul politic” al lui Basescu in PSD

Ponta, ”agentul politic” al lui Basescu in PSD

Victor Ponta este un ”basist” sub acoperire infiltrat in randurile social-democratilor,  daca este sa ne luam dupa aprecierile  lui Dan Voiculescu.

Dupa logica lui Dan Voiculescu, premierul Victor Ponta este un ultras al lui Basescu

Partidele gem de ultrasii lui Traian Basescu, vopsiti in diverse culori, care se deconspira doar in momentul in care idolul lor este atacat.

Autorul panseului este nimeni altul decat Dan Voiculescu,  fondatorul PC incercand astfel sa-i rusineze pe liderii politici care au respins  o noua suspendare a presedintelui. ”«Agentii politici» ai domnului Basescu, infiltrati strategic in diverse partide, uita de orice prudenta cand aud de suspendare si ies agresiv la lupta”, a afirmat conservatorul, incluzandu-i in aceasta categorie  pe Ion Iliescu, Ioan Rus, Calin Popescu Tariceanu, Andrei Chiliman etc.  Dupa logica lui Dan Voiculescu, in gasca fanilor  presedintelui a intrat, mai nou, si premierul Ponta. ”Suspendare? Nu, asta e obsesiea in alta parte (obsesia lui Voiculescu – n.r). (…) Daca Basescu nu comite noi incalcari ale Constitutiei, nu cred ca e de actualitate si oportun sa vorbim de suspendare”, a afirmat liderul PSD, asigurandu-si astfel un loc de cinste in randul ”agentilor” lui Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
667 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger