AcasăNewsPonta: “Trebuie sa schimbam Romania, nu doar regimul Basescu!”

Ponta: “Trebuie sa schimbam Romania, nu doar regimul Basescu!”

Victor Ponta a spus sambata, in fata colegilor prezenti la Congresul PSD, ca proiectul sau nu se opreste la sloganul “jos Basescu” . Politicianul vrea sa schimbe Romania, in ansamblul ei.

Victor Ponta a spus ca PSD a fost dintotdeauna un partid credincios liderilor sai, indiferent de cine au fost acestia, Ion Iliescu sau Adrian Nastase.  El a tinut sa mentioneze ca secretul succesului in ceea ce priveste partidul este unitatea.

In ceea ce priveste viitorul PSD, Victor Ponta a spus ca scopul sau nu este doar schimbarea lui Traian Basescu, ci si a Romaniei.

„PSD are obligatia sa nu se multumeasca cu victoria de anul trecut. Avem obligatia sa acceleram schimbarea noastra ca partid si schimbarea tarii. Cu tot respectul pentru celelalte partide, doar noi putem fi protagonistii principali ai schimbarii. Simt responsabilitatea mea ca lider. Eu trebuie sa construiesc noua Romanie. Proiectul nostru nu este doar schimbarea lui Traian Basescu. Trebuie să schimbam Romania in ansamblul sau”, a zis politicianul.

author avatar
Anca Murgoci
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger