AcasăNewsPonei închiriați pentru plimbări, confiscați de poliție de pe plajă

Ponei închiriați pentru plimbări, confiscați de poliție de pe plajă

Poneii au fost confiscați la Mamaia (sursa foto: Primăria Constanţa)

E vremea concediilor, iar mulți dintre români aleg, mai ales dată fiind situația generată de noul coronavirus, să își petreacă vacanta de vară pe litoralul autohton.

O parte a comercianților de ocazie încearcă să profite de acest lucru și merg pe plajă cu porumb fiert sau pufuleți. Alți ”afaceriști” de sezon au cu totul alte idei și scot la înaintare animale nevinovate care ajung să stea cu orele în bătaia soarelui, doar-doar să atragă turiștii dornici să își facă amintiri de pe litoral. Din fericire, însă, oamenii legii intervin pentru a le mai tăia din elanul…comercial.

Astfel, în cadrul unor controale făcute recent de către oamenii, pe plajele din Constanța și Mamaia, tot în ideea de a combate comerțul neautorizat, polițiștii locali au descoperit doi ponei. Despre care au stabilit că erau închiriați turiștilor care voiau să se plimbe cu ei și plăteau diverse sume în acest sens.

Din câte a anunțat Primăria Constanța, joi, doi bărbați au fost sancționați, iar animalele au fost confiscate și duse la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger