AcasăNewsPompierii, mobilizare generala cu tramvaiul

Pompierii, mobilizare generala cu tramvaiul

Doar un sfert din efective incap in autospeciale

Finala „Europa League” a pus pe jar autoritatile romane. Care sunt in stare sa faca si pe dracu’ in patru, numai sa iasa bine din acest veritabil test international.

Doar un sfert din efective incap in autospeciale

Numai ca, din prea mult exces de zel, unii dintre sefii implicati in organizarea acestui mare eveniment ajung sa frizeze ridicolul, prin ordinele date. Este si cazul celor de la conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care au dispus mobilizarea generala a subordonatilor, pentru ziua de maine.

Astfel incat, conform ordinelor primite, pompierii se vor prezenta in par, dis de dimineata, la companiile de care apartin. Marea problema este insa ca masinile de interventii nu pot transporta decat cel mult un sfert din efective. De exemplu, la o unitate cu o suta de angajati, exista cinci autospeciale cu 25 de locuri in total. Astfel ca restul de 75 de pompieri probabil ca vor ajunge de la companie la stadionul „Arena” cu tramvaiul si dotati cu bidoane de apa plata…

author avatar
Toni Matei
122 afisari

1 COMENTARIU

  1. :)) :)) :)) Foarte tare, genial. Nu ma pot opri din ras. Este evident si evident ca suntem limitati din toate punctele de vedere. Adevarul ca daca au inchis ei scolile pentru ziua de 9 Mai, pentru meci, nu ma mai poate mira nimic. Suntem acolo unde trebuie sa fim, lumea a „paispea”. Sa le dea si cate un rucsac cu Eugenia,sa imparta la spanioli, traditional romaneasca :)) :)).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger