AcasăNewsPompierii, mai precauți după tragedia din Constanța. S-a intervenit cu autoscara la...

Pompierii, mai precauți după tragedia din Constanța. S-a intervenit cu autoscara la un incendiu în subsol

incendiuPompierii, mai precauți după tragedia din Constanța. S-a intervenit cu autoscara la un incendiu în subsol

Tragedia din Constanța, în care o femeie a murit căzând de la balconul apartamentului aflat în flăcări, ne-a arătat încă o dată erorile sistemului românesc.

După intervenția defectuoasă a pompierilor de la ISU Dobrogea, procurorii militari au deschis un dosar penal in rem pentru neglijență în serviciu.

Miercuri, Constanța a fost din nou în centrul atenției după ce a izbucnit un incendiu la subsolul unui bloc din centrul orașului.

La intervenție a fost trimisă, din primul moment, mașina cu autoscara deși, în mod evident, nu avea ce face acolo.

Reprezentanții ISU Dobrogea au spus însă că fumul putea ajunge de la subsol la etajele superioare, iar autoscara ar fi fost necesară pentru evacuarea rapidă a locatarilor.

Un bărbat de 70 de ani s-a intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Potrivit pompierilor, focul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă.

Reamintim că un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață la etajul 6 al unui bloc din Constanţa. Proprietara locuinţei a încercat să scape din flăcări, ieşind în exteriorul balconului, dar a căzut în gol de la etajul 6 chiar în fața pompierilor.

author avatar
Andreea Vlad
156 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Luna dă-mi o scară de mătase!” melodie comunistă . Pompierul actual confruntat cu ” mostenirea atît de grea „din comunism”
    Eroi voștri la sporuri si salarii barosane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger