AcasăNewsALERTĂ la cel mai mare spital pentru copii din Capitală. Pompierii, chemați...

ALERTĂ la cel mai mare spital pentru copii din Capitală. Pompierii, chemați de urgență

Pompierii, în alertă. S-au grăbit să ajungă la un spital pentru copii din Capitală, ca urmare a unui incendiu (sursa foto: Facebook)

Incident, în cursul nopții de duminică spre luni, la Spitalul Clinic de Urgență Marie Curie (fostul Budimex) din București. E vorba despre unul dintre cele mai mari spitale de pediatrie din țară. 

Totul s-a întâmplat după ce o priză a luat foc, anunță Antena3. Incidentul s-a produs în jurul orei 2 dimineața, în incinta unui magazin din cadrul unității spitalicești.

Pompierii au trimis nu mai puțin de patru autospeciale la spitalul respectiv, dar până să ajungă salvatorii în zonă, incendiul a fost stins. E important de precizat că s-a aflat că nu au fost persoane rănite în urma acestui episod nefericit.

Plan Roșu, în urmă cu doar câteva zile

La același spital, în urmă cu aproape o săptămână, ajunseseră mai multe autospeciale de pompieri și ambulanțe, după ce se activase Planul Roșu de incendiu, în urma unui apel la 112. S-a dovedit atunci că alarma a fost una falsă, fiind vorba despre o confuzie provocată de degajări de fum de la o acțiune de deratizare. Așadar nu de la un posibil incendiu.

Totul s-a întâmplat marți seară, când înspre unitatea spitalicească din Capitală s-au îndreptat masiv salvatorii. După ce s-au făcut verificări și s-a lămurit situația, Planul Roșu a fost dezactivat, iar autospecialele s-au retras de la fața locului.

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger