AcasăNewsUPDATE. Pompierii, în alertă! Incendiu violent la un hotel din Băile Felix/Mai...

UPDATE. Pompierii, în alertă! Incendiu violent la un hotel din Băile Felix/Mai multe persoane, în grija medicilor – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook

Momente de spaimă pentru turiștii cazați la un hotel din stațiunea Băile Felix, după ce în incintă a izbucnit un incendiu.

UPDATE: Mai multe persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor. Trei dintre acestea ar fi suferit intoxicații cu fum, iar alte patru au făcut atac de panică, semn că s-au speriat foarte tare în urma acestei situații. „7 victime, din care 4 cu atac de panică şi 3 intoxicaţi cu fum.

A fost activată grupa operativă ceea ce presupune suplimentarea forţelor de intervenţie”, a transmis ISU Bihor, conform sursei citate.

Informații de ultimă oră indică faptul că incendiul a fost localizat, pompierii intervenind pentru stingerea acestuia. O problemă a reprezentat-o fumul dens, care a inundat holurile unității hoteliere.


Pompierii bihoreni au intrat în alertă și intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu ce afectează, din primele informații, două camere ale unui hotel din Băile Felix.

„Incendiu violent la Hotel Mureş din Băile Felix”, a anunțat joi ISU Bihor, potrivit news.ro.
Conform primelor date furnizate de către cei de la ISU, sunt flăcări la două camere de la etajul 2 al hotelului.

Intervin echipajele de pompieri al Detaşamentelor 1 şi 2 şi ale Gărzii 1 Mai.

Din imaginile surprinse de o persoană aflată în apropierea hotelului și postate pe o rețea de socializare se pot vedea degajările de fum provocate de incendiu. Dar și mai mulți oameni care coboară pe o scară metalică exterioară – scara de incendiu de la acel hotel.

Deocamdată nu se cunosc condițiile care au dus la izbucnirea incendiului.

Știre în curs de actualizare!

247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger