AcasăNewsAlertă ISU! Hotelul vedetelor arde ca o torță! Echipajele SMURD acordă primele...

Alertă ISU! Hotelul vedetelor arde ca o torță! Echipajele SMURD acordă primele îngrijiri

pompieriAlertă la Spitalul Județean Târgu Jiu! Explozie urmată de un incendiu. Există victime

Echipaje de pompieri au intervenit de urgență joi, 11 iunie, în zona unei unități de cazare de pe litoral, după ce a fost anunțat un incendiu în incintă.

Alerta a fost dată în Mamaia Nord, unde un hotel a fost afectat de flăcări și fum. Din primele informații, un tânăr a ajuns în grija cadrelor medicale aflate pe ambulanța sosită la fața locului. Bărbatul de 34 de ani a primit îngrijiri, după ce a prezentat semnele unei intoxicări ușoare cu fum, dar nu a dorit să fie dus la spital.

„Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul unui hotel. Intervin 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din primele informații, incendiul se manifestă la subsol unde arde mobilierul, iar persoanele care erau acolo s-au autoevacuat. Hotelul are 3 etaje”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea, citați de replicaonline.ro. Conform aceleiași surse, este vorba despre Hotelul Nautic din stațiunea Mamaia Nord.

Cauzele care au dus la producerea incendiului nu sunt cunoscute până la momentul de față, însă urmează să fie făcute cercetări în această privință.

832 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger