AcasăNewsPompierii din Arad au suficient "sange in instalatie" pentru a dezvalui cum...

Pompierii din Arad au suficient „sange in instalatie” pentru a dezvalui cum raman pe posturi doar cei „cu pile”

Intrebat care sunt criteriile in baza carora sunt facute disponibilizarile in MAI, ministrul Traian Igas a declarat ca raman numai cei care „au sange in instalatie”. Ca in teritoriu lucrurile stau cu totul invers ne-o spun angajatii Inspectoratului Teritorial pentru Situatii de Urgenta Arad care dezvaluie ca, in sistem, raman numai cei cu „pile”, in timp ce oamenii care au trecut testele de evaluare sunt concediati.  Cu alte cuvinte,  examenele sunt organizate „de forma” si sunt „cumparate”.

Astazi a fost ultima zi de munca pentru 38 de salariati ai Ministerului Administratiei Internelor din cadrul ISU Arad. „ Avem sange in instalatie, ca doar noi am fost la zeci de interventii si ne-am vazut de treburile noastre ca sa castigam o paine. Noi nu am facut nu stiu ce pregatiri ca sa fim si noi ministri. Noi nu avem pe nimeni aici si nici nu am dat nici un ban ca sa intram in aceasta institutie. Am fost evaluati, iar la finalul examenului a trebuit sa facem un raport scris ca nu avem voie sa facem contestatii. Evaluarea a fost sub orice critica, de forma. A fost facuta doar ca sa ne amageasca. Ne-au dus in sala, ca pe puscariasi, ei judecatorii, ca si cand am primit o pedeapsa. Am fost bun, am luat toate probele sportive. Au ramas cei inapti, supraponderali, dar ei se regasesc pe statul de plata, dar noi nu.  Cei fara pile am fost un fel de mascote”, a declarat Florin Marcea, un fost angajat ISU, pentru adevarul.ro

„As vrea sa-i explic domnului ministru cum am intrat in apa in 31 decembrie 2009  si 1 ianuarie 2010 sa scoatem oi, fara echipamente de protectie, fara  nimic si apa era pana la brau. Noi eram in bocanci. Atunci am avut sange în instalatie. Dar probabil, a iesit atunci sangele din instalaţii, la inundatii. Am scos ciobanii, am scos 600 de oi cu barcile, noi am fost primii cu care si-au făcut treaba”, a spus Sorin Roz.

Citeste si:

Nu ai sange in instalatie, esti concediat! Cum explica ministrul Igas disponibilizarile din politie

Reorganizarea teritoriala a ajuns la Parchet

294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger