AcasăNewsPomohaci a iesit de la Mitropolie in aplauzele sustinatorilor

Pomohaci a iesit de la Mitropolie in aplauzele sustinatorilor

Au fost imagini surprinzatoare, pentru multi, in fata Mitropoliei Ardealului.

Protagonisti au fost Cristian Pomohaci si zecile de sustinatori care au ales sa ii fie alaturi preotului caterisit pentru ca ar fi incercat sa corupa un adolescent de 17 ani, in prima parte a zilei de marti, cand s-a discutat apelul pe care cel dintai l-a formulat tocmai fata de decizia de excludere din randul preotimii.

sursa foto: captura Antena3

A fost o atmosfera demna, mai degraba de un concert, de genul celor pe care preotul-cantaret le-a tot sustinut in ultimii ani, s-au grabit unii sa spuna. In fapt, aplauzele care au rasunat in jurul masinii in care a urcat preotul caterisit, dupa ce si-a facut loc cu greu prin multime, s-au auzit in fata sediului Mitropoliei Ardealului, acolo unde Cristian Pomohaci s-a prezentat inca de la primele ore, decis sa-si sustina cauza, de vreme ce a facut apel fata de hotararea luata, in iulie acest an, de catre Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iulia, care il impiedica sa mai slujeasca in biserica din Mosuni, din judetul Mures.

Pomohaci a venit cu un aparator legal, la respectivele audieri, dar a avut si suportul mai multor zeci de persoane – care au ales sa stea in strada pe durata procedurilor.

331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger