AcasăNewsPolitistul injunghiat de colega sa: “Domnule, mirosea! Era o femeie neingrijita! Parca...

Politistul injunghiat de colega sa: “Domnule, mirosea! Era o femeie neingrijita! Parca e Dracu!”

(foto: rtv)

Comisarul Gheorghe Barbu, acuzat de subalterna sa ca ar fi violat-o in nenumarate randuri, are propria varianta la povestea spusa de colega care l-a injunghiat.

 

(foto: rtv)

Barbu, politistul din Bals injunghiat in urma cu cateva zile, a afirmat ca nu a fost atras niciun moment de colega sa, Melania Renghea, deoarece ar fi fost o femeie neingrijita. Declaratiile barbatului au fost inregistrate cu o camera ascunsa de catre reporterii Romania TV.

„Am simtit cald aici. Am apucat-o de cutit si de mana. I-am rasucit mana la spate, m-a apucat cu dintii de aici, de mana. Imi pierdusem si fortele daca matele imi ieseau! Va spun sub juramant: Sa dea Dumnezeu sa nu ma mai vedeti niciodata! Sa ma gasiti mort daca m-am gandit… Domnule, cand venea cu actele la semnat langa mine putea! Domnule, mirosea! Era o femeie neingrijita! Parca e Dracu!”, a povestit Gheoghe Barbu, crezand ca sta de vorba cu colegii lui de la Protectie Interna.

Comisarul a afirmat ca sotul subalternei sale este in vizorul Politiei, fiind un spargator de apartamente. “Statea numai in telefon cu barbatul ei. Asta-i vizat de Politie, spargator de apartamente. La mine a ajuns cum a ajuns: ca n-au primit-o pe la Slatina! M-a sunat primul procuror adjunct de aici, de la judet, domnul Constantinescu, ca ar fi ruda cu fosta grefiera sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, doamna Brenciu. Insceneaza aceste lucruri sa-i faca jocul acelui ofiter de Politie care ne tot reclama si pe mine si conducerea Inspectoratului: Popa Valentin. Ne-a reclamat la DIICOT, la DNA. Sa-i curmezi viata unui om pentru o functie?!”, a declarat politistul, potrivit aceleiasi surse.

author avatar
Alina Costache
500 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger