AcasăNewsPolițistul drogat din Buzău, cercetat după ce s-a întâlnit cu o prostituată,...

Polițistul drogat din Buzău, cercetat după ce s-a întâlnit cu o prostituată, a provocat un accident rutier

politistPolițistul drogat din Buzău, cercetat după ce s-a întâlnit cu o prostituată, a provocat un accident rutier

Poliţistul din Buzău care a profitat de uniformă pentru a nu plăti serviciile sexuale ale unei prostituate s-a mai ales cu un dosar. Sâmbătă el a provocat un accident rutier. Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Agentul a lovit două mașini, care staționau pe marginea drumului, în apropiere de Râmnicu Sărat, în localitatea Topliceni. „Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea pe direcţia Râmnicu Sărat către Buda, un şofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staţionate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale”, se precizează într-un comunicat al IPJ Buzău.

Existând suspiciuni că şoferul s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii care au intervenit la faţa locului au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat testarea alcoolemiei, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

A refuzat testarea alcoolemiei

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, informează Agerpres.

Bărbatul este cercetat şi administrativ după ce, în urmă cu câteva zile, s-a prezentat în uniformă pentru a întreţine relaţii sexuale contra cost cu o femeie, fiind implicat într-un scandal cu doi cunoscuţi ai acesteia.

author avatar
Andreea Vlad
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger