AcasăJUSTIȚIERomânia, țara în care polițiștii te omoară, pe trecerea de pietoni, și...

România, țara în care polițiștii te omoară, pe trecerea de pietoni, și iau cu suspendare! Verdict șocant în celebrul caz „Raisa”

(sursa foto: glasul-hd.ro)

Polițistul care în urmă cu aproape doi ani a accidentat mortal o fetiță, pe Raisa, pe bulevardul Laminorului din Capitală a fost condamnat cu suspendare.

Polițistul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Așadar, nu o condamnare cu executare, cum se aștepta familia fetei ucise în accidentul care a iscat un val de reacții în spațiul public, la momentul la care s-a produs tragedia, în ianuarie 2022.

Decizia instanței a fost aflată miercuri. Nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Tatăl Raisei, Iulian Barbu, a reacționat pe marginea hotărârii judecătorilor.

Iulian Barbu: „A căzut cerul pe mine când am auzit asta”

Vă dați seama că a căzut cerul pe mine când am auzit asta. Suntem legați de mâini și de picioare, nu avem ce să facem. Eu totuși aș vrea să îi întreb pe domnul procuror, pe domnii judecători, dacă ar fi copiii lor, cum ar judeca ei cazul ăsta?”, a întrebat Iulian Barbu, conform antena3.ro.

Mai mult, tatăl Raisei a spus că polițistul care a omorât-o pe fata sa nu l-a căutat niciodată de când s-a produs tragedia. Bărbatul i-a observat, în schimb, comportamentul omului legii în timpul înfățișărilor din instanță. „Este un arogant. Ne râdea în față. N-a avut bunul simț să meargă la mamele copiilor să își ceară scuze”, a mai declarat tatăl Raisei.

Tatăl Raisei mai spune și că bănuiește că polițistul care i-a ucis fiica ar avea pe cineva care l-a ajutat cu mușamalizarea acestui caz. „Eu cred că totuși cineva l-a ajutat. Ideea este că lucrurile nu vor rămâne așa”, a spus părintele copilei care a sfârșit în accidentul cumplit de pe bulevardul Laminorului.

O țară întreagă a fost șocată de acest caz. În ianuarie 2022, o mașină de poliție a lovit două fete pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Laminorului, din sectorul 1 al Capitalei. Raisa și-a pierdut viața, iar o altă fetiță a fost rănită și transportată la spital.

 

author avatar
Andrei Coman
1.026 afisari

2 COMENTARII

  1. IN ROMANIA NU MAI EXISTA ORDINE CONSTITUTIONALA.
    FAPTELE LUATE ZILNIC DIN REALITATE ARATA TREABA ASTA, IAR SISTEMUL JUDICIAR MAFIOT ESTE FRUNCEA LA INCALCAT FLAGRANT LEGILE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger