AcasăNewsPolițistul care a provocat un accident mortal la Buzău, reținut! Ce acuzații...

Polițistul care a provocat un accident mortal la Buzău, reținut! Ce acuzații îi aduc procurorii

politiePolițistul care a provocat un accident mortal la Buzău, reținut! Ce acuzații îi aduc procurorii

Poliţistul din Buzău care s-a urcat beat la volan și şi-a omorât prietenul, pasager în maşina pe care o conducea, a fost reținut.

Cei doi prieteni se întorceau de la o petrecere iar la intrare în satul Nehoiaşu tânărul poliţist, în vârstă de 24 de ani, a scăpat maşina de sub control din cauza vitezei. S-a izbit cu putere un tir parcat pe marginea drumului.

Polițistul era prieten cu victima

Prietenul său, pasager pe scaunul din dreapta, n-a mai avut nicio scăpare și a murit pe loc. Bărbatul care şi-a găsit sfârşitul avea 33 de ani, era divorţat şi avea un băiat de 12 ani. Familia este în stare de şoc.

Şoferul vinovat a scăpat ca prin minune cu răni superficiale.

„În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 miligrame per litru, alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice.”, a declarat Camelia Stroe, purtătoare de cuvânt IPJ Buzău.

Procurorii au dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

author avatar
Andreea Vlad
236 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger