AcasăNewsPolitistul care a facut sex cu o minora, lasat liber

Politistul care a facut sex cu o minora, lasat liber

Judecatorii aplica altfel de legi pentru politistii infractori

Agentul de politie care s-a dus la prostituate imbracat in uniforma si a facut sex cu o minora traficata a fost lasat in libertate de catre magistratii Tribunalului Iasi.

Judecatorii aplica altfel de legi pentru politistii infractori

Procurorii DIICOT au cerut marti prelungirea mandatelor de arestare preventiva pentru traficantii de carne vie din Iasi care au mituit un politist oferindu-i „trufandale” de 14 ani, insa magistratii au dat o decizie incredibila. Politistul Daniel Avarvarei a fost lasat de judecatori sa plece acasa, magistratii considerand ca acesta a stat suficient in spatele gratiilor. De altfel, colegul de serviciu al acestuia, Ciprian Moneaga, care a beneficiat si el de serviciile minorelor obligate sa se prostitueze, nu a stat nicio clipa dupa zabrele, judecatorii considerand ca sexul cu o minora nu este o fapta atat de grava, daca este comisa de un politist. In cazul lui Avarvarei, decizia de nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel.

Sex cu organul in uniforma

Politistul care facut sex cu minorele obligate sa se prostitueze a sustinut, pe parcursul anchetei, ca fata pe car ea primit-o el cadou parea de 16-17 ani, nu de 14. „Mi-a spus ca este in clasa a XI-a. Nu parea a fi de 14 ani. (…) Eram imbracat in uniforma de politist atunci cand am intretinut relatii sexuale cu fata, dar nu am stiut ca este exploatata”, a marturisit agentul eliberat de judecatori.

author avatar
Dan Bratu
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger