AcasăNewsPolitistul acuzat ca a furat banii regretatului baschetbalist Toni Alexe se intoarce....

Politistul acuzat ca a furat banii regretatului baschetbalist Toni Alexe se intoarce. Dosarul „Sex cu minore”

Agentul este acuzat ca a facut sex cu prostituatele minore

Un agent de circulatie scos basma curata dintr-un dosar de profanare ar putea infunda puscaria 12 ani intrucat a facut sex cu prostituate minore scoase la produs chiar de catre un prieten al sau.

Agentul este acuzat ca a facut sex cu prostituatele minore

Politistul prahovean Dorian Nicolae Doman este acuzat de procurorii DIICOT ca a beneficiat de serviciile prostituatelor minore scoase la produs chiar de un prieten de-al lui, proxenet. Cu toate ca fetele l-au identificat pe politistul Doman in timpul anchetei si au relatat cu lux de amanunte cum au facut sex cu agentul, acesta a negat vehement acuzatiile.

Baschetbalist mort, buzunarit

Politistul Doman a mai fost implicat intr-un dosar penal. El a fost acuzat de reprezentantii clubului sportiv Asesoft ca ar fi furat banii baschetbalistului Toni Alexe, decedat in 2005 in urma unui accident rutier. Politistul Doman si un coleg al acestuia au ajuns primii la eveniment si au efectuat cercetarea la fata locului. Baschetbalistul ar fi avut asupra sa 5.000 de euro, din care s-au restituit familiei doar 700 de euro. Doman a scapat atunci de proces, intrucat procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale, pe motiv ca nu au existat suficiente probe.

author avatar
Dan Bratu
1.617 afisari

2 COMENTARII

  1. urmasul lui GHITA PRISTANDA,GARCEA REVOLUTIONARUL,face ceea ce poate si el sa-l ajunga din urma pe eroul lui Caragiale…nici o zi ,fara …scenea din momentele si schitele lui nenea Iancu……”poate una doua sa fi scapat ,dar in rest TOATE PREZENTE SI MAI ALES ACTIVE”……..cat priveste ..”gestul suprem ” …..de strangator aici nu mai e nimic de comentat,..E DE CONDAMNAT TOTAL!..ca sa vedeti cate mai sunt de rezolvat ,si un imbecil,absolut lipsit de bun simt dar si.. ..”sef de sef”,in ..cel mai servicu din „CELE” servicii, mai are curajul sa compare ordinea si siguranta de dinainte de 89 cu ..golaneala de azi….teribil mi-e de scarba monser…chiar foarte scarba!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger