AcasăNewsPoliţiştii, ULUIŢI când au văzut unde a ascuns hoţul de la Poştă...

Poliţiştii, ULUIŢI când au văzut unde a ascuns hoţul de la Poştă 28.200 lei. Procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei

Poliţiştii, ULUIŢI când au văzut unde a ascuns hoţul de la Poştă 28.200 lei. Procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei

Aventura hoţului de la Poşta Română, care furase sacul cu bani (suma totală – 42.000 lei), n-a durat prea mult. Joi a sustras mica avere, iar vineri seară a fost prins.

Tânarul angajat la Poștă de numai o săptămână, pe post de mânuitor de valori, a fost găsit la Ploiești, în scara blocului unde intenţiona să închirieze un apartament.

A ascuns 28.200 lei în sobă

La percheziții, polițiștii au descoperit într-o sobă din locuință suma de 28.200 lei, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor. Descoperirea a fost făcută la o percheziție domiciliară, la imobilul din București unde locuia bărbatul de 20 de ani.

Restul sumei a fost găsită asupra tânărului de 20 de ani. A fost localizat cu ajutorul telefonului mobil. Avea banii asupra lui, într-un ghiozdan, împreună cu alte obiecte personale. A cheltuit peste 42.000 de lei din cei 278.000 de lei, câți erau în sac.

După ce a furat banii, tânărul s-a dus acasă, apoi cu un taxi a ajuns în Ploiești. Acolo a mers la mall de unde și-a luat haine și a cheltuit banii pe mâncare, la restaurante. Urma să închirieze un apartament în Ploiești, dar nu a mai apucat.

Procurorul a schimbat încadrarea, în delapidare

Procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din furt în delapidare. Sâmbătă, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, față de cel acuzat, în prezent, de delapidare.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal de către polițiștii din Chitila, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

author avatar
Andrei Ștefan
648 afisari

3 COMENTARII

    • sărăcia pământului poate orice!
      (in Arabia Saudita ii taiau mana pt. furt
      si probabil il omorau cu pietre pentru delapidare)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger