AcasăNewsPolitistii sunt cu ochii pe Internet! Cazul fetitei de 8 ani care...

Politistii sunt cu ochii pe Internet! Cazul fetitei de 8 ani care a condus nebuneste nu ramane fara urmari! (VIDEO)

Imaginile care au bagat spaima in utilizatorii Internetului au ajuns si in atentia politistilor. Parintii Karinei, fetita incurajata sa calce la maximum pedala de acceleratie, pe un drum public, au de dat explicatii.

Clipul cu pustoiaca de opt ani lasata de parinti la volan a fost vizualizat de oameni din mai toate colturile lumii. Imaginile postate pe Youtube in urma cu doar trei zile, din care se vede cum Karina e sustinuta de tatal ei, aflat pe scaunul din dreapta, sa conduca din ce in ce mai repede, iarna, pe un drum circulat, au determinat autoritatile din St Petersburg sa deschida o ancheta.

Parintii fetei risca sanctiuni dure, dupa ce si-au pus copilul in pericol. Imaginile stau marturie: copila a condus chiar si cu 100 km/h si nu a purtat nicio clipa centura de siguranta. Pana a ajunga la urechile oamenilor legii, gestul celor doi parinti a fost indelung comentat de cei care au vazut imaginile si care au considerat ca au gresit grav cand si-au lasat copila de opt ani sa treaca la volan.

[youtube]LvCHei7UTBE[/youtube]

549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger